Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Allure Homme Sport Cologne - EDC

Brand: Chanel
Allure Homme Sport Köln este un parfum citrus-aromatic pentru un bărbat sportiv. Capul proaspăt este alcătuit din portocale, mandarine, struguri, bergamot, lamaie, aldehide și flori portocalii amare … Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Allure Homme Sport Köln este un parfum citrus-aromatic pentru un bărbat sportiv. Capul proaspăt este alcătuit din portocale, mandarine, struguri, bergamot, lamaie, aldehide și flori portocalii amare (neroli). Inimile sunt dominate de tonuri condimentate, rășină comestibilă și rășină din canarul leilor (elemi). La bază se află lemn de cedru, vetiver, piper și mosc alb, împreună cu o fasole tonka.

Piața a fost lansată în 2007, iar nasul ei este parfumul francez Jacques Polge.

Compoziție

Cap

aldehide, portocale, mandarine, grep, neroli, bergamot, lamaie

inimă

condimente, rășină comestibilă, rășini de rășină

Fundație

fasole ton, atlas de cedru, vetiver, mosc alb, piper

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde