Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Chance Eau Tendre - deodorant spray

Brand: Chanel
Chance Eau Tendre este o altă plus față de parfum Chanel familie. Este un parfum încă radiant usoara cu elemente florale-fructe. Deveni proprietarul acestui parfum si se lasa sa se desfășoare în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Chance Eau Tendre este o altă plus față de parfum Chanel familie. Este un parfum încă radiant usoara cu elemente florale-fructe. Deveni proprietarul acestui parfum si se lasa sa se desfășoare în frumusețea sa. Sticla va fi pe raft cu parfumuri notabile.

A fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

grapefruit, gutui

inimă

iasomie, zambile

Fundație

mosc, iris, Virginia cedru, chihlimbar

Parametrii

Origine
Franceză