Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Coco - lapte de corp

Brand: Chanel
Acest parfum feminin este un amestec echilibrat de condimente și chihlimbar. Acesta este umplut cu mirosul simțurilor inspirate de Est. Notele proaspete de trandafir turcesc se amesteca ușor cu o… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Acest parfum feminin este un amestec echilibrat de condimente și chihlimbar. Acesta este umplut cu mirosul simțurilor inspirate de Est. Notele proaspete de trandafir turcesc se amesteca ușor cu o adiere blândă de iasomie orientale. flori portocalii din Tunisia si mandarinei siciliene creeaza senzatia unui lemnos floral proaspat. Acesta este proiectat pentru uzura de noapte.

Parfum a fost lansat în 1984.

Compoziție

Cap

Floare de portocal tunisian, mandarin Sicilia

inimă

Trandafir turcesc, iasomie oriental, Mimosa, ylang-ylang

Fundație

Fasole Tonka din Brazilia și Venezuela, patchouli indonezian, opoponax Somaliei

Parametrii

Origine
Franceză