Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No. 19 - EDP

Brand: Chanel
Combinație îndrăzneață și surprinzătoare de flori verzi, albe și lemne în mirosul nr. 19 sunt deosebit de apreciate de femeile cu farmec seducător, femei inovatoare și optimiste. Aroma de nerol și… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Combinație îndrăzneață și surprinzătoare de flori verzi, albe și lemne în mirosul nr. 19 sunt deosebit de apreciate de femeile cu farmec seducător, femei inovatoare și optimiste. Aroma de nerol și tonuri verzi combinate cu bergamot vă vor face să vă simțiți acasă. Trandafiri, irisi și iasomie în inimă, împreună cu narcise. Acest parfum original se termina cu lemn de santal exotic, piele, vetiver si mușchi de stejar.

Parfumul a fost lansat în 1970.

Compoziție

Cap

nerol, bergamot, note verzi

inimă

iris, trandafir, Narcis, lacramioare

Fundație

piele, lemn de santal, vetiver, mușchi de stejar

Parametrii

Origine
Franceză