Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

No. 19 - EDT

Brand: Chanel
Combinație îndrăzneață și surprinzătoare de flori verzi, albe și lemne în mirosul nr. 19 sunt deosebit de apreciate de femeile cu farmec seducător, femei inovatoare și optimiste. La început veți găsi… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Combinație îndrăzneață și surprinzătoare de flori verzi, albe și lemne în mirosul nr. 19 sunt deosebit de apreciate de femeile cu farmec seducător, femei inovatoare și optimiste. La început veți găsi galbanum și zambile în combinație cu portocale amare (neroli) și ulei de bergamot. Trandafiri, irisi, iasomie și crin din văi, narcis și ylang-ylang. Acest parfum original se termina cu lemn de santal exotic, lemn de cedru, piele, vetiver, mosc si stejar.

Parfumul a fost lansat în 1970.

Compoziție

Cap
galbanum, zambile, neroli, bergamot
inimă
iris (floare și rădăcină), iasomie, ylang-ylang, crin de vale, trandafir, narcis
Fundație
piele, lemn de santal, mosc, stejar, vetiver, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză