Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Allure Sensuelle Eau De Toilette - EDT

Brand: Chanel
Allure Sensuelle Eau de Toilette este un parfum oriental pentru flori pentru femei și are o versiune mai ușoară și mai modernă a lui Allure Sensuelle. Capul este format din bergamot, mandarin și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Allure Sensuelle Eau de Toilette este un parfum oriental pentru flori pentru femei și are o versiune mai ușoară și mai modernă a lui Allure Sensuelle. Capul este format din bergamot, mandarin și piper roz. Inima este făcută din iasomie, trandafir, iris, vetiver și fructe uscate. La bază, ambra, patchouli, mosc, labdanum și vanilie dulce cresc.

 

Parfumul a fost lansat în 2006, iar nasul este parfumul francez Jacques Polge.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarina, piper roz

inimă

iasomie, trandafir, iris, fructe uscate, vetiver

Fundație

chihlimbar, patchouli, vanilie, mosc, labdanum

Parametrii

Origine
Franceză