Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Glam X - EDP

Parfum de Christina Aguilera este oriental-florale și este numit X. Glam Acesta este conceput pentru femeile care vede lumea în mod clar și știe cine sunt. parfum perfect pentru femei motivante. Se… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum de Christina Aguilera este oriental-florale și este numit X. Glam Acesta este conceput pentru femeile care vede lumea în mod clar și știe cine sunt. parfum perfect pentru femei motivante. Se compune din structuri complexe este foarte distinctiv și individual. În partea de sus se va simți tone de mandarină, piersic, floare de portocal si anason stelat. În inima se întinde frezii, lăcrămioare, heliotrop si iasomie. Baza este lemn de santal, ambra, mosc si benzoin.

Interesant este cu siguranta sticla, care este proiectat în aur și dantelat cu motiv floral. Parfum Ea are curbe gratioase ca femeile care folosesc acest parfum.

Parfum a fost lansat în 2017.

 

 

Compoziție

Cap

mandarina, piersica, anason stelat, floare de portocal

inimă

frezie, crin din vale, heliotrop, iasomie

Fundație

lemn de santal, ambra, mosc, benzoin