Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Unforgettable - EDP

Brand: Christina Aguilera Cod: pAG044
Variante produs (2):

Descriere

Unforgettable de la Christina Aguilera  este un parfum pentru toate femeile care doresc să impresioneze și se lasă o amprentă de neuitat. Notele de varf  a parfumului  sunt din  fructe  de prune și rodie.  Note florale  de inima  cu arome de trandafiri si iasomie, iar notele de bază se fixeză cu arome de  lemn de cașmir, vanilie si  boabe Tonka

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

prune, rodie

inimă

trandafir, iasomie

Fundație

lemn cașmir, vanilie, boabe de tonka

Produkt je také v sekcích

Brand: Christina Aguilera

Christina Aguilera sa născut în 1980 în New York City. În opt ani, în primul rând a apărut într-un show TV de căutare de talente, care, deși nu a reușit, dar a câștigat experiență, care mai târziu foarte util. Doi ani mai târziu ea a cântat imnul național pentru Steelers Pittsburgh și Pittsburgh Penguins, iar de atunci cariera ei în creștere încet. Ca orice celebritate, ea a creat o serie de parfumuri sub numele lui.

Despre Christina și parfumuri care poartă numele ei pot afla mai multe de la nostru revista.

Christina Aguilera
zile
:
ore
:
minute
:
secunde