Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Cotton - EDP

Brand: Clean Cod: pEN008

Descriere

Parfum Cool Cotton Brand Clean este un parfum proaspăt de citrice pentru bărbați și femei. Principalele tonuri sunt bergamotul, mărul verde și coaja de lămâie. Notele de mijloc sunt mimoza, menta și floarea de bumbac. Notele de bază sunt piersicul, moscul alb și ambra.

Pot fi combinate cu parfumurile Clean : Bumbac și Aer cald.
Lansat în 2013.

Compoziție

Cap

coaja de lamaie, mere verde, bergamot

inimă

menta, mimoza, bumbac

Fundație

piersic, mosc alb, chihlimbar

Produkt je také v sekcích

Brand: Clean

Curat de brand a fost infiintata in anul 2003, fondatorul Randi Shinder miros a fost. Este destul de o companie tanara care nu poate chiar și în această perioadă scurtă de timp zíkala clienții lor. Parfumuri si cosmetice unice Clean este curat, blând și ușoară aromă plăcută. Bucurați-vă de momente plăcute cu brand-Clean prea!

Clean
zile
:
ore
:
minute
:
secunde