Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Code For Men - EDT

Brand: Armani
Cu Codul pentru bărbați, schimba designul cutiei și sticlelor. Este posibil să vedeți ambele versiuni, vedeți fotografii detaliate despre produse. Code For Men este primul parfum al brandului Armani … Descriere și parametrii
Variante produs (7):
Mai
Alege altă variantă

Descriere

Cu Codul pentru bărbați, schimba designul cutiei și sticlelor. Este posibil să vedeți ambele versiuni, vedeți fotografii detaliate despre produse.

Code For Men este primul parfum al brandului Armani , care este reglat oriental. Code For Men este elegant, proaspăt și picant. La începutul parfumului găsim bergamot și lamaie, în inimă este alunul și floarea măslinului. La bază, aroma fixează pielea și tutunul. Inspirația pentru forma cilindrică a sticlei nu trebuia să fie lungă pentru autorii să găsească foi de satin pe Armani lui Armani .

Parfumul a fost lansat în 2004.

Compoziție

Cap

bergamota, lamaie

inimă

anason stelat, floare măslin

Fundație

tutun, piele

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde