Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Acqua Fiorentina -EDP

Brand: Creed
Apa de parfum Acqua Fiorentina de la marca Creed este un parfum fructat-floral pentru fete si femei care iubesc parfumul suculent. Acesta combină fructe cu trandafir si tonuri lemnoase. Lăsați-va… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apa de parfum Acqua Fiorentina de la marca Creed este un parfum fructat-floral pentru fete si femei care iubesc parfumul suculent. Acesta combină fructe cu trandafir si tonuri lemnoase. Lăsați-va răsfățată de parfumul Creed Acqua Fiorentina!

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2009.

Compoziție

Cap

prune, mere,

Inimă

lămâie, bergamota, bergamota siciliana, pere, trandafir

Fundație

grapefruit, lemn de cedru, lemn de santal

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde