Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Orange - EDT

Brand: Cuba Cod: pCB003
Variante produs (1):

Descriere

Cuba Orange este un parfum picant-lemnoase pentru barbati de la branduri Cuba. În tonuri de deschidere a reprezenta lemn de santal iasomie, inima este format din cedru și la sfârșitul rozvoní fixe și parfumul de condimente. Răsfățați-vă în acest aroma specifică și inconfundabil de trabuc Cuba Orange.

Compoziție

Cap

iasomie, lemn de santal

inimă

lemn de cedru

Fundație

condimente

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Cuba

Parfumuri Cuba sunt făcute în formă de trabucuri cubaneze celebre. Ele sunt cea mai mare parte parfum accesibile pentru oameni, dar meniul are mai multe parfum pentru femei. Parfum Marci Cuba - acestea sunt compoziția frumos de diferite tipuri, de la proaspăt după oriental cu note de tutun.

Cuba
zile
:
ore
:
minute
:
secunde