Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Cool Water Wave - EDT

Brand: Davidoff
Davidoff Cool Water Wave pentru barbati create de Francis Kurkdjian, Antoine Lie și Jean Jacques. Cap de grapefruit face, piper de Sichuan, împreună cu tonuri marine. Notele de inima de frunze de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Davidoff Cool Water Wave pentru barbati create de Francis Kurkdjian, Antoine Lie și Jean Jacques. Cap de grapefruit face, piper de Sichuan, împreună cu tonuri marine. Notele de inima de frunze de mesteacăn și ienupăr. Baza dominate de patchouli si lemn de santal.

 

Parfumul a fost lansat în 2017.

Compoziție

Cap

grep, Szechuan piper, tonuri de mare

inimă

frunze de mesteacan, ienupăr

Fundație

patchouli, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde