Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Bad - EDT

Brand: Diesel
Mult-așteptat miros urât este acum aici! Diesel este mirosul bărbaților numit Bad, care a văzut lumina în 2016. Fii inspirat de acest parfum proaspat, lemnos, care combină ingrediente, cum ar fi… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Mult-așteptat miros urât este acum aici! Diesel este mirosul bărbaților numit Bad, care a văzut lumina în 2016. Fii inspirat de acest parfum proaspat, lemnos, care combină ingrediente, cum ar fi tutunul, lemnul, caviar, bergamot si multe altele.

Compoziție

Cap

cardamom, lavanda, bergamot

inimă

caviar

Fundație

note lemnoase, rădăcină de iris, tutun

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde