Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Only The Brave Tattoo - EDT

Brand: Diesel Cod: pDI080

Descriere

Sursă de inspirație pentru crearea de parfumuri Diesel Numai Viteazul pentru tatuaj sunt oameni al căror corp este decorat cu tatuaje. Capul parfumului este compus din mere, inima conține salvie și piper. In principiu mirosuri sunt stocate note lemnoase, tutun, paciuli si benzion.

 

Parfum lansat în 2012.

Compoziție

Cap

măr

inimă
piper, salvie
Fundație
note lemnoase, tutun, patchouli, benzoin

Parametrii

Origine
Italiană

Produkt je také v sekcích

Brand: Diesel

Renzo Rosso este o forță care acționează ca iconic companiei Diesel italiană. Brand de moda Diesel a intrat în conștiința publică, în principal din cauza jeansům lux. Astăzi, Diesel, printre altele, oferind nu numai parfumuri, dar și haine, lenjerie de corp, ochelari de soare, bijuterii, pantofi și ceasuri. Diesel este, de asemenea, lăudat pentru campaniile sale publicitare, care sunt văzute în diverse medii. Marca sunt populare cu atât celebrități și tânăra generație.

Mai multe detalii despre marca Diesel poate citi în nostru revista.

Diesel
zile
:
ore
:
minute
:
secunde