Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dior Homme - balsam după bărbierit

Brand: Dior
"Mirosul de piele", a cărei frumusețe este ca un drog. Intenția a fost de a crea inova arome florale pentru bărbați și un indiciu de pulbere fină. Dior Homme inventează aura moliciune imediată și de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

"Mirosul de piele", a cărei frumusețe este ca un drog. Intenția a fost de a crea inova arome florale pentru bărbați și un indiciu de pulbere fină. Dior Homme inventează aura moliciune imediată și de penetrare. Originalitatea compozițiilor sale și calitatea excepțională a compoziției sale pune Dior Homme în partea de sus a parfumerii tradiționale din lumea luxului rezervate anterior numai pentru parfumuri Femei.

Parfum a fost lansat în 2005.

 

Compoziție

Cap

salvie, lavanda, bergamot

inimă

cardamom, cacao, chihlimbar, iris

Fundație

vetiver, patchouli, piele

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde