Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Dior Homme - deodorant solid

Brand: Dior
"Mirosul pielii", a cărui frumusețe este ca un drog. Intenția a fost de a inova crearea de mirosuri florale ale bărbaților cu un indiciu fin în pulbere. Dior Homme inventează aura, blândețea și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

"Mirosul pielii", a cărui frumusețe este ca un drog. Intenția a fost de a inova crearea de mirosuri florale ale bărbaților cu un indiciu fin în pulbere. Dior Homme inventează aura, blândețea și proeminența instantanee. Originalitatea compoziției sale și calitatea extraordinară a compoziției sale fac din Dior Homme punctul culminant al parfumeriei tradiționale, o lume a luxului rezervată anterior pentru mirosurile doamnelor.

Acest deodorant solid nu conține alcool!

Parfumul a fost lansat în 2005.

Compoziție

Cap

salvie, lavanda, bergamot

inimă

cardamom, cacao, chihlimbar, iris

Fundație

vetiver, patchouli, piele

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde