Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Vivadays a demarat: Săptămâna reducerilor exclusive până la 77 %
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Hypnotic Poison - EDP

Brand: Dior
Parfum Hypnotic Poison rețeaua de apă a brandului Dior este un dulce oriental. La începutul ascunde lemn dulce si migdale, parfum de inima includ floare de portocal si iasomie Sambac, iar concluzia… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Parfum Hypnotic Poison rețeaua de apă a brandului Dior este un dulce oriental. La începutul ascunde lemn dulce si migdale, parfum de inima includ floare de portocal si iasomie Sambac, iar concluzia este făcută de vanilie si boabe de tonka. Dacă vă place mirosul puternic mai dulce subînțeles, este Dior Hypnotic Poison este pentru tine!

 

Acesta a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

migdale, lemn dulce

inimă

Sambac iasomie, flori de portocale

Fundație

Boabe de tonka, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

zile
:
ore
:
minute
:
secunde