Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Do Son - EDT

Brand: Diptyque
În copilărie, Yves Coueslant, unul dintre fondatorii Diptyque, a petrecut ani la Do Son din Along Bay. Briza mării purta cu ea un parfum îmbătător și ușor picant de tuberoză, un favorit al mamei sale… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

În copilărie, Yves Coueslant, unul dintre fondatorii Diptyque, a petrecut ani la Do Son din Along Bay. Briza mării purta cu ea un parfum îmbătător și ușor picant de tuberoză, un favorit al mamei sale. Do Son este întruchiparea amintirilor rare și de durată ale unei copilării petrecute în Indochina.

Aroma fost lansată pe piață in 2005.

Compoziție

Cap

trandafir, iris, floare de portocal

Inimă

tuberoza, piper roz

Fundație

mosc, benzoin

Parametrii

Origine
Franceză