Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The One - EDP

Compoziție oriental-floral Unul este la fel de unic ca și soția ta, pentru care este destinat. parfum acasă Charming, conceput ca coardă de fructe proaspete, combinând sucul îmbătător piersici… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Compoziție oriental-floral Unul este la fel de unic ca și soția ta, pentru care este destinat. parfum acasă Charming, conceput ca coardă de fructe proaspete, combinând sucul îmbătător piersici proaspete, lychee și delicatețe chineză mandarină înrouată cu o dulceață delicată de vanilie evocă un dram de soare. Apoi vine rândul său, de buchet bogat intoxica albului crin parfumat, rozvitých doar muguri de iasomie si crin din vale sensibilitate. Următoarele este baza care leagă armonios contradicții aparente - vetiver pămîntesc, chihlimbar tonuri uscate și intensitate de mușchi și mosc.

Compoziție

Cap

bergamota, mandarin, lychee, piersic

inimă

amestec de fructe exotice, prune, crin de vale, iasomie, crin albul

Fundație

vetiver, ambra, mosc, mușchi coardă

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde