Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

The One For Men - EDP

Un clasic atemporal cu elemente moderne, care nu lipsesc eleganță și senzualitate. Acum, este o astfel de barbati parfum Dolce & Gabbana The One For Men. Partenerul perfect pentru populare pentru… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Un clasic atemporal cu elemente moderne, care nu lipsesc eleganță și senzualitate. Acum, este o astfel de barbati parfum Dolce & Gabbana The One For Men. Partenerul perfect pentru populare pentru femei The One. One For Men este un concentrat pur de eleganță și senzualitate care îi lipsește conceptul clasic al unui sigiliu al modernității, făcându-l ușor în timp ce angajarea parfum caracterizat printr-un tutun picant-oriental și armonii rafinate ton Boisé.

Compoziție

Cap

grapefruit, coriandru, busuioc

inimă

ghimbir, cardamom, flori de portocal

Fundație

lemn de cedru, ambră, tutun

Parametrii

Origine
Italiană
zile
:
ore
:
minute
:
secunde