Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Parfum - EDP

Brand: Elie Saab
Le Parfum de Elie Saab este un parfum oriental-floral pentru femei, care se deschide cu tonuri proaspete de portocal, în inima parfumului este ascuns iasomia. Inima iasomiei se îmbină treptat în baza… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Le Parfum de Elie Saab este un parfum oriental-floral pentru femei, care se deschide cu tonuri proaspete de portocal, în inima parfumului este ascuns iasomia. Inima iasomiei se îmbină treptat în baza mierei, trandafirilor, patchouli și lemnului de cedru. Acest parfum a fost creat de Francis Kurkdjian.

Parfumul a fost lansat în 2011.

Compoziție

Cap

florii de portocal

inimă

iasomie

Fundație

miere, trandafir, patchouli, lemn de cedru

Parametrii

Origine
Arabă și orientală