Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Blue Grass - EDP

Blue Grass este un, lumina, floral-fresh, parfum feminin romantic. În prima etapă vă simțiți note florale de trandafir, iasomie, zambile, în inima acestui parfum se ascunde geranium, nucșoară,… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Blue Grass este un, lumina, floral-fresh, parfum feminin romantic. În prima etapă vă simțiți note florale de trandafir, iasomie, zambile, în inima acestui parfum se ascunde geranium, nucșoară, condimente, citrice și frunze verzi, în cele din urmă va fi orbit de lemn prețios.

Compoziție

Cap

zambile, trandafir, iasomie

inimă

nucșoară, muscata, condimente, frunze verzi, citrice

Fundație

Woods rare