Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea Lotus - EDT

Brand: Elizabeth Arden Cod: pEA090
Variante produs (1):

Descriere

Ceaiul verde Lotus este parfum proaspat, floral-fructat acordat la flori de apă, cu un efect revigorant și prin stimularea de ceai verde. parfumul te duce într-o grădină exotică. Ea aduce trup plăcere și suflet și te face fericit in fiecare femeie prefera parfum proaspat, discret, cu un indiciu de citrice.

Acesta a fost lansat în 2008.

Compoziție

Cap

prune, Cherry Blossom, yuzu

inimă

ceai verde, floare de orez, de lotus

Fundație

Mesteacan alb, mosc

Produkt je také v sekcích

Brand: Elizabeth Arden

Primul ei salon de infrumusetare la Florența N. Graham (Elizabeth Arden) a deschis în 1909. El a contribuit la faptul că decorative cosmetice a devenit punct de vedere social și chiar necesar mai târziu. În anii următori s-au adăugat la produsele cosmetice și parfumuri, care au devenit clasice de 5th Avenue și ceai verde. Elizabeth Arden oferă o gamă largă de parfumuri, printre care fiecare femeie alege al tău.

Mai multe informații despre brand puteți citi în nostru revista.

Elizabeth Arden
zile
:
ore
:
minute
:
secunde