Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Green Tea Lotus - EDT

Ceaiul verde Lotus este parfum proaspat, floral-fructat acordat la flori de apă, cu un efect revigorant și prin stimularea de ceai verde. parfumul te duce într-o grădină exotică. Ea aduce trup… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Ceaiul verde Lotus este parfum proaspat, floral-fructat acordat la flori de apă, cu un efect revigorant și prin stimularea de ceai verde. parfumul te duce într-o grădină exotică. Ea aduce trup plăcere și suflet și te face fericit in fiecare femeie prefera parfum proaspat, discret, cu un indiciu de citrice.

Acesta a fost lansat în 2008.

Compoziție

Cap

prune, Cherry Blossom, yuzu

inimă

ceai verde, floare de orez, de lotus

Fundație

Mesteacan alb, mosc