Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Emporio Armani Diamonds Rose - apă de toaletă

Brand: Armani
Giorgio Armani  a prezentat în anul  2013  o  reală  bijuterie ce poartă numele de  Emporio Armani Diamonds Rose . Parfumul  este simbolul suprem al… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Giorgio Armani  a prezentat în anul  2013  o  reală  bijuterie ce poartă numele de  Emporio Armani Diamonds Rose. Parfumul  este simbolul suprem al feminității pure. Vitalitatea electrizantă inspirata de aroma trandafirilor si stralucirea  diamantelor  veridice  este o reflectare perfectă a femeii  adevarate si  libere  Emporio Armani. Este la fel de fermecatoare   ca și  parfumul  ei. Urmareste  cele mai noi tendințe, dar în același timp are   propriul stil. Atractivitatea  sa strălucește în lumina  diamantelor  roz. Este minunata, feminină, seducatoare si irezistibilă.

Compoziție

Cap

bergamota, coacaze negre, zmeura

inimă

crin de vale, frezie, trandafir

Fundație

patchouli, ambrette

zile
:
ore
:
minute
:
secunde