Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

FC Barcelona - EDT

Brand: EP Line
Apa de toaletă unică transformă fiecare băiat sau om într-un tip adevărat. Parfumul senzual al cedrului, paciuliului și lemnului de santal conferă purtătorului carisma și farmecul irezistibil.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Apa de toaletă unică transformă fiecare băiat sau om într-un tip adevărat.

Parfumul senzual al cedrului, paciuliului și lemnului de santal conferă purtătorului carisma și farmecul irezistibil. Ardeiul italian cu lămâie și roz oferă o prospețime piperată cu nuanțele de romantism de vară. Lavanda calmează mintea tulburată și îi oferă purtătorului pace și siguranță. Cardamonul și floarea de portocal formează o gheață picantă pe tortul aromat simfonic.

Compoziție

Cap

lamaie, piper roz

inimă

lavanda, cardamom, flori de portocale

Fundație

patchouli, lemn de cedru, lemn de santal

zile
:
ore
:
minute
:
secunde