Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Escentric 03 - EDT

apă de toaletă Escentric 03 de la marca Escentric Molekules este chypre lemnos parfum pentru bărbați și femei (unisex). Acesta se deschide cu note de piper, lămâie verde și ghimbir. Apoi, ceai de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

apă de toaletă Escentric 03 de la marca Escentric Molekules este chypre lemnos parfum pentru bărbați și femei (unisex). Acesta se deschide cu note de piper, lămâie verde și ghimbir. Apoi, ceai de iasomie rozvoní și iris, în inima parfumului și concluzia aparțin pielii virginskému de cedru, lemn de santal, mosc si vetiver.

 

Acesta a fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

piper, tei, ghimbir

inimă

ceai de iasomie, iris

Fundație

Piele, Virginia de cedru, lemn de santal, mosc, vetiver