Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eternity Now - EDP

Brand: Calvin Klein
Parfumul pentru dame  Calvin Klein Eternity Now  ascunde frumusețea naturală, farmecul si eleganta. Parfumul armonic  Eternity Now  se deschide prin  tonurile  dulci  de   sorbet cu lychee exotica.… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Parfumul pentru dame Calvin Klein Eternity Now ascunde frumusețea naturală, farmecul si eleganta. Parfumul armonic Eternity Now se deschide prin  tonurile  dulci  de   sorbet cu lychee exotica. În inima se combină aroma  delicata a  bujorului si neroli care trec lent in  baza woody. Moscul, lemnul  de casmir si  ambroxane  creeaza ultimul punct al acestei compozitei perfecte. Impresionati-i pe cei din jur cu  acest  parfum seducatorCalvin Klein Eternity Now Cu parfumulEternity Now te simti seducatoare, sexy dar si   naturala.

Compoziție

Cap

sorbet, gutui, lychee

inimă

floarea de piersic, neroli, bujor

Fundație

mosc, lemn cașmir, ambroxane