Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Evergreen - EDT

Brand: Jil Sander Cod: pJS092
Variante produs (1):

Descriere

Evergreen,-chyprově floral parfum de marca Jil Sander din aceeași colecție ca parfumuri Eva și Everose. Evergreen este un parfum curat, revigorant și liniștitor inspirat de armonia naturii. Parfumul se deschide cu pere suculente și spumante floare grapefruit, condimentat cu piper alb. Inima surprinde mirosul de grădină înrourat cu muguri de trandafiri, crin si iasomie. Lemn de santal cremos combinate cu vanilie senzuala si patchouli constituie baza de parfum puternic.

A fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

pere, floare grapefruit, piper alb

inimă

Rose, iasomie, lacramioare

Fundație

patchouli, lemn de santal, vanilie

Produkt je také v sekcích

Brand: Jil Sander

Jil Sander a studiat în domeniul industriei textile. Ca un designer a colaborat cu mai multe companii și în anii '70 ai secolului trecut, a fondat propria ei de tip boutique, de avangardă, care a fost primul de acest gen. Stea ei a început să crească, femeile au reprezentat pentru o creștere inteligentă, întreprinzător și independent. În anii '80 el a creat primul parfum, iar de atunci cariera ei se ridică. Designerul german a stabilit semnul ei pe linii simple si materiale de calitate

Mai multe informații despre brandul Jil Sander va citi în nostru revista.

Jil Sander
zile
:
ore
:
minute
:
secunde