Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Irezistibil - EDP

Brand: Givenchy
Apa parfumată Irrésistible este un parfum unic pentru femeile elegante care doresc să-i farmece pe cei din jur. Pere și mosc vă vor aduce strălucire și pozitivism chiar în primele momente după… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Apa parfumată Irrésistible este un parfum unic pentru femeile elegante care doresc să-i farmece pe cei din jur. Pere și mosc vă vor aduce strălucire și pozitivism chiar în primele momente după parfumare. Parfumul evoluează în continuare cu tonurile florale dulci feminine de trandafir și iris. Finalul este preluat de cedru și mosc, ceea ce îi conferă ultima picătură de perfecțiune.

Parfumul a fost lansat pe piață în anul 2020.

Compoziție

Cap

malț de mosc, pere

Inimă

iris, trandafir

Fundație

mosc, cedru

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde