Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Very Irresistible - EDP

Brand: Givenchy
Foarte irezistibil Eau De Parfum din 2005 este un parfum floral pentru femei. Capul conține anason stelat aromatic, pere și măr verde. Inima pur florală combină coardele de trandafir, bujor, magnolie… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Foarte irezistibil Eau De Parfum din 2005 este un parfum floral pentru femei. Capul conține anason stelat aromatic, pere și măr verde. Inima pur florală combină coardele de trandafir, bujor, magnolie și trandafir Liv Tyler. Compoziția este închisă de trandafiri împreună cu vanilie și patchouli.

Compoziție

Cap

anason stelat, măr verde, pere

inimă

trandafir, trandafir Liv Tyler, bujor, magnolie

Fundație

trandafir, vanilie, patchouli

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde