Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Habit Rouge - EDT

Brand: Guerlain
Habit Rouge Eau De Toilette de Guerlain este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați cu o compoziție bogată. Amestec perfect de portocale, busuioc, bergamotă, trandafir brazilian, lămâie, tei și… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Habit Rouge Eau De Toilette de Guerlain este un parfum oriental-lemnos pentru bărbați cu o compoziție bogată. Amestec perfect de portocale, busuioc, bergamotă, trandafir brazilian, lămâie, tei și mandarină, apoi garoafă, lemn de santal, paciuli, scorțișoară, iasomie, cedru și trandafir. Este închis cu piele, chihlimbar, mușchi de stejar, vanilie, rășină benzoină și labdanum.

Compoziție

Cap

portocale, busuioc, bergamotă, trandafir brazilian, lămâie, var, mandarină

inimă

garoafa, lemn de santal, paciuli, scorțișoară, iasomie, cedru, trandafir

Fundație
labdanum, piele, chihlimbar, mușchi de stejar, pensiune, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză
zile
:
ore
:
minute
:
secunde