Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Mon Guerlain - EDP

Brand: Guerlain
Se confruntă cu parfum nou lemnoase orientale din casa Guerlain a fost selectat Angelina Jolie. Scent proiectat de parfumier de renume mondial Thierry Wasser, care a fost inspirat de senzualitate,… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Se confruntă cu parfum nou lemnoase orientale din casa Guerlain a fost selectat Angelina Jolie. Scent proiectat de parfumier de renume mondial Thierry Wasser, care a fost inspirat de senzualitate, emoțiile și visele femeilor. Mirosuri te seduce la notele care încep de lavandă, care este amestecat cu parfumul delicat de iasomie. Practic, va fi fermecat lemn de santal si vanilie.

 

Parfum a fost lansat în martie 2017.

Compoziție

Cap

Lavandă p>

inimă

iasomie Araba

Fundație

lemn de santal australian, vanilie

Parametrii

Origine
Franceză