Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Concentré D`Orange Verte - EDT

Brand: Hermes Cod: pHS025
Variante produs (1):

Descriere

Citrice proaspete - este aroma de la marca Hermès Concentré D´Orange Verte. Capul parfumului este dominat de portocale și chihlimbar. Inima include patchouli și busuioc. Baza este din lemn de cedru, aroma este unisex - este destinată atat bărbatilor cat si femeilor.

Pe piață parfumul a fost lansat în anul 2004.

 

Compoziție

Cap

portocale, chihlimbar

inimă

patchouli, busuioc

Fundație

lemn de cedru

Parametrii

Origine
Franceză

Produkt je také v sekcích

Brand: Hermes

Compania Hermès a existat timp de peste 150 de ani. Fondatorul companiei, Thierry Hermes șei cai de modă și hamurile. Numai a doua generație a familiei este axat pe producția de bunuri din piele, casete de bijuterii, ceasuri de mână și articole de toaletă. În lumea modei este cunoscut în primul rând pentru eșarfe sale, care a avut de multe o celebritate. De acolo a fost doar un pic pentru a parfumuri. Parfumuri Hermès sunt spumante, sublinia stilul distinctiv al tuturor celor care le folosește.

Hermes
zile
:
ore
:
minute
:
secunde