Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Le Jardin De Monsieur Li - EDT

Brand: Hermes
Hermes Le Jardin de Monsieur Li este întruchiparea eleganței naturale, farmecului și frumuseții îmbogățite cu o notă de lux. Vei simți aroma delicată a iasomiei, care este îmbogățită de un indiciu de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Hermes Le Jardin de Monsieur Li este întruchiparea eleganței naturale, farmecului și frumuseții îmbogățite cu o notă de lux. Vei simți aroma delicată a iasomiei, care este îmbogățită de un indiciu de mentă proaspătă și kumquat. Bucurați-vă de tonurile armonioase ale parfumului Hermes Le Jardin de Monsieur Li.

Hermes Le Jardin de Monsieur Li a fost lansat în 2015.

Compoziție

Cap

kumquat

inimă

iasomie

Fundație

mentă

Parametrii

Origine
Franceză