Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Eau Des Merveilles - EDT 50 ml + Loțiune de corp 40 ml + EDT 7,5 ml

Brand: Hermes Cod: pHS099

Descriere

Eau Des Merveilles, sau Apa Magică, este apa de toaletă, care ne transportă spre o altă lume - poetică și magică. Ne invită într-o călătorie într-o țară numită Hermès. Această aromă este orientală, lemnoasă.

Compoziție

Cap

lămâie italiană, portocală amară

Inimă

piper roz și indonezian

Fundație

rășină elemi, vetiver, cedru, stejar, chihlimbar

Produsul este, de asemenea, în secțiunile

Brand: Hermes

Compania Hermès a existat timp de peste 150 de ani. Fondatorul companiei, Thierry Hermes șei cai de modă și hamurile. Numai a doua generație a familiei este axat pe producția de bunuri din piele, casete de bijuterii, ceasuri de mână și articole de toaletă. În lumea modei este cunoscut în primul rând pentru eșarfe sale, care a avut de multe o celebritate. De acolo a fost doar un pic pentru a parfumuri. Parfumuri Hermès sunt spumante, sublinia stilul distinctiv al tuturor celor care le folosește.

...Mărimi
Hermes
zile
:
ore
:
minute
:
secunde