Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Selection - EDT

Brand: Hugo Boss
Boss Selection  parfumul   plin  de eleganta sofisticata si  succes. Din  tonuri surprinzătoare cu o  semnătura inconfundabilă. Îi este  caracteristic   contrastul dintre lumină și umbră. Boss… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Boss Selection  parfumul   plin  de eleganta sofisticata si  succes. Din  tonuri surprinzătoare cu o  semnătura inconfundabilă. Îi este  caracteristic   contrastul dintre lumină și umbră. Boss Selection este o compoziție plin de viata, un flux puternic de ingrediente premium care declanșează emoții pozitive. Purtatorul  lui nu va  trece niciodata neremarcat. Nu este vorba doar despre succesul material, dar  si de apreciarea  sa fata   de propria persoană, fără îndoială și anxietate,  drumul pe   care merge, de fapt,  duce la realizarea   scopurilor. Este un om care este mândru de copiii săi și soția lui  ii poarta incredere si niciodata nu va inceta sa creada in dragostea  lui.

Compoziție

Cap

mandarin, piper roz, grapefruit

inimă

anason stelat, lemn de cedru, nucsoara

Fundație

patchouli, vetiver, mosc

zile
:
ore
:
minute
:
secunde