Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Invictus - EDT 100 ml + deodorant spray 150 ml

Brand: Paco Rabanne
Paco Rabanne Invictus este senzual proaspăt parfum, sportiv care întruchipează energie, dinamism, puritate și concentrație. Invictus este latină pentru invincibil în traducere. Sticla este conceput… Descriere și parametrii

Descriere

Paco Rabanne Invictus este senzual proaspăt parfum, sportiv care întruchipează energie, dinamism, puritate și concentrație. Invictus este latină pentru invincibil în traducere. Sticla este conceput ca un trofeu care reprezintă victoria. Frumos, clar, puternic miros de parfum este structurată cu o bază foarte personal.

A fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

grapefruit, mandarina, portocale, note acvatice

inimă

iasomie, Laurel

Fundație

Moss, patchouli, lemn de guaiac, ambra

zile
:
ore
:
minute
:
secunde