Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

Fashion Week: -20 % la modă, ceasuri, bijuterii, cosmetice și alte produse fără discount
2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

J´adore - deodorant spray

Brand: Dior
Extrem de feminină parfum, transparent, floral, care combină simplitatea cu rafinament. Femeia a cedat ei! Ei au spus Jadore și a căzut în dragoste cu. Descoperit noi dimensiuni ale emoțiilor lor.… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Extrem de feminină parfum, transparent, floral, care combină simplitatea cu rafinament. Femeia a cedat ei! Ei au spus Jadore și a căzut în dragoste cu. Descoperit noi dimensiuni ale emoțiilor lor. Plăcerea chiar mai senzuala, mai mult, momente secrete personale cu aroma - inima si corp. Feminitate a câștigat.

Compoziție

Cap
magnolie, pepene galben, piersică, mandarină, pere, bergamotă
inimă
tuberoza, prune, violet, orhidee, frezii, iasomie, crin de vale, trandafir
Fundație
mosc, vanilie, cedru, mure

Parametrii

Origine
Franceză