Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

J`Adore - lăptișor de corp

Brand: Dior
Extrem de feminin, crisp, floral, care combină simplitatea cu rafinamentul. Femeile i-au cedat! Jaderii au spus, și s-au îndrăgostit. Au descoperit noi dimensiuni ale emoțiilor lor. Îți plac… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Extrem de feminin, crisp, floral, care combină simplitatea cu rafinamentul. Femeile i-au cedat! Jaderii au spus, și s-au îndrăgostit. Au descoperit noi dimensiuni ale emoțiilor lor. Îți plac momentele chiar mai sensibile, chiar mai personale, secrete, cu miros - în inimă și în corp. Feminitatea a câștigat.

Compoziție

Cap
magnolie, pepene galben, piersică, mandarină, pere, bergamotă
inimă
tuberoza, prune, violet, orhidee, frezii, iasomie, crin de vale, trandafir
Fundație
mosc, vanilie, cedru, mure

Parametrii

Origine
Franceză