Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Pace - EDT

Brand: Jaguar
În 2016 a văzut lumina parfum numit Pace. Acest parfum fougerová de la marca Jaguar va uimi prospețimea Charged. Parfumieri miros creat Alexandra Monet și Philippe Romano. Te astepti de… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

În 2016 a văzut lumina parfum numit Pace. Acest parfum fougerová de la marca Jaguar va uimi prospețimea Charged. Parfumieri miros creat Alexandra Monet și Philippe Romano. Te astepti de la rozmarin, mar verde si piper negru. Practic te simți koasatec, lavanda si lemn de casmir. La baza nasului deliciu mușchi, paciuli si chihlimbar.

Compoziție

Cap

rozmarin, mar verde, piper negru

inimă

iris, lavanda, lemn de cașmir

Fundație

mușchi, patchouli, chihlimbar

zile
:
ore
:
minute
:
secunde