Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

For Men Evolution - EDT

Brand: Jaguar
Eau de Toilette pentru barbati Jaguar Evolution este o nouă expresie a clasicilor, cu un dram de viitor. Parfumul a fost creat pentru a face apel la tânăr, puternic și încrezător în… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Eau de Toilette pentru barbati Jaguar Evolution este o nouă expresie a clasicilor, cu un dram de viitor. Parfumul a fost creat pentru a face apel la tânăr, puternic și încrezător în forțele proprii. O combinație de tradiție și modernitate formează un parfum cu stil.

Parfum a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

busuioc, Orange, menta, bergamot

inimă

mar verde, cardamom, lavanda, salvie

Fundație

mosc, lemn de santal, ambră

zile
:
ore
:
minute
:
secunde