Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Scandal - EDP

Scandal parfum de la marca de moda Jean Paul Gaultier este chypro- floare. combină handily roșu portocaliu și mandarină în introducere, apoi se dezvolta aroma de miere impreuna cu gardenia, iasomie,… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Scandal parfum de la marca de moda Jean Paul Gaultier este chypro- floare. combină handily roșu portocaliu și mandarină în introducere, apoi se dezvolta aroma de miere impreuna cu gardenia, iasomie, floare de portocal si piersici. La final te simți paciuli, ceară de albine, caramel si lemn dulce. Nasul parfum este Daphne Bugey.

 

Acesta a fost lansat în anul 2017.

Compoziție

Cap

portocaliu roșu, mandarin

inimă

miere, gardenie, iasomie, floare de portocal, piersic

Fundație

paciuli, ceară de albine, caramel, lemn dulce

Parametrii

Origine
Franceză