Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Man - EDT

Brand: Jimmy Choo
Celebru, designer de senior casa de pantofi de brand Jimmy Choo lanseaza un nou parfum, "Man". Acest parfum este pentru barbatii cu gust rafinat pentru stil, pentru barbatii care sunt sofisticate și… Descriere și parametrii
Variante produs (4):

Descriere

Celebru, designer de senior casa de pantofi de brand Jimmy Choo lanseaza un nou parfum, "Man". Acest parfum este pentru barbatii cu gust rafinat pentru stil, pentru barbatii care sunt sofisticate și uimi încredere.

Parfum fata a devenit un actor celebru Kit Harington, care întruchipează adevărata față a parfum "Omul". Este natural masculin, seducatoare si are un simt innascut al stilului. Fața lui rece și senzualitate completează întreaga parfum.


E miros proaspăt și modern, care combină note aromatice, fructe și lemnoase. Acesta conține acorduri pepene, roz piper, ananas, lavanda, patchouli și piele de căprioară.

Parfum a fost lansat în 2014.

Compoziție

Cap

ananas, piele de căprioară, pepene galben

inimă

lavandă, patchouli

Fundație

piper roz

zile
:
ore
:
minute
:
secunde