Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Man Intense - EDT

Brand: Jimmy Choo
Omul intens de la Jimmy Choo este un parfum dulce oriental pentru bărbați. Acest parfum va iubi pur și simplu. După cum sugerează și numele, parfumul este foarte intens și atrage mulți un trecător.… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Omul intens de la Jimmy Choo este un parfum dulce oriental pentru bărbați. Acest parfum va iubi pur și simplu. După cum sugerează și numele, parfumul este foarte intens și atrage mulți un trecător. Se compune din lavanda, pepene galben și mandarină. La inima se va simți, artemis piper negru si muscata. Stamina și parfum tărie sprijină boabe de tonka, paciuli si labdanum.

Parfumul a fost lansat în 2016.

Compoziție

Cap
lavanda, pepene galben, mandarină
inimă
artemis, piper negru, muscata
Fundație
tonka fasole, patchouli, labdanum
zile
:
ore
:
minute
:
secunde