Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Viva La Juicy Noir - EDP

Brand: Juicy Couture Cod: pJY008
Variante produs (1):

Descriere

Un alt editie limitata marcile parfum de Juicy Couture Viva La Juicy numit Noir. Acest parfum explorează seducător față parfumul original Viva La Juicy.

Notele de varf va surprinde compoziții Uniunii fructe suculente și mandarin fructe sălbatice. Inima poate găsi amestec floral de caprifoi, gardenie si iasomie. De bază se închide chihlimbar, caramel, vanilie si lemn de santal.

Parfum a fost lansat în 2013.

Compoziție

Cap

mandarine, fructe de padure

inimă

Jasmine, caprifoi, gardenie

Fundație

lemn de santal, vanilie, caramel, de culoarea chihlimbarului

Produkt je také v sekcích

Brand: Juicy Couture

Cu mult înainte de a pune Juicy Couture parfum pe piață, numele companiei a fost asociat în principal cu haine moderne și costisitoare pentru petrecerea timpului liber. Juicy Couture este un brand global, renumit pentru treninguri sale linii de modă și pungi. Gama de la mai multe variante de culoare sunt produse din diferite materiale și este popular cu celebritati, cum ar fi Madonna. Marca Juicy Couture fondat două femei: Pamela Skaist-Levy și Gela Nash-Taylor in Los Angeles.

Juicy Couture
zile
:
ore
:
minute
:
secunde