Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Lady Million - EDP 80 ml + loțiune de corp 100 ml

Brand: Paco Rabanne
Lady Million este un parfum de flori de citrice pentru femei din Paco Rabanne . Mirosul este ascuns într-o sticlă în formă de diamant auriu. Este conceput pentru o femeie dominantă cu un caracter de… Descriere și parametrii

Descriere

Lady Million este un parfum de flori de citrice pentru femei din Paco Rabanne . Mirosul este ascuns într-o sticlă în formă de diamant auriu. Este conceput pentru o femeie dominantă cu un caracter de foc, care emite incredibilă senzualitate. Atinge-te cu această bijuterie și lasă-ți mirosul de lux.

Piața a fost lansată în 2010.

Compoziție

Cap

nerol, lamaie, zmeura

inimă

iasomie, floare de portocal, gardenie

Fundație

patchouli, miere