Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Marry Me! - EDP

Brand: Lanvin
Marry Me! - reamintește  de o izbucnire de râs plină de bucurie și fericire. Esență unei feminitati  fără griji  ce aduce cu sine visul iubirii - sigur ca  îmbrățișearea persoanei iubite.Inima… Descriere și parametrii
Variante produs (3):

Descriere

Marry Me! - reamintește  de o izbucnire de râs plină de bucurie și fericire. Esență unei feminitati  fără griji  ce aduce cu sine visul iubirii - sigur ca  îmbrățișearea persoanei iubite.Inima ascunde doua compenetne exceptionale: portocala amara proaspătă din Tunisia și iasomie seducătoare de Sambac. Conexiunile lor  formează  " o dragoste de  la prima vedere", completată cu  dulceață de fructe de piersic  și delicatețea   ceaiului  de iasomie. Farmecul iasomiei de Sambac este amortizată de  dulceață blânda  de magnolie ascuns în  cascadă  petalelor  de trandafir. Florile  albe inspira  nota caldă  de ambră  nobilă si de mosc impetuos.

Flaconul modern este decorat cu o panglică intr-o forma modernă   care  încununează capacul  argintiu și ușor asimetric din sticlă. Gâtul sticlei este decorat cu detalii chic sub formă de panglica in ton de fuchsia din  studiol Alber Elbaz, conferă întreagii piese o nota de eleganta si fragilitate. Eleganta si stilul sunt reflectate si pe cutie. Logoul  Marry Me! este o semnificatie  pe care  Lanvin, prin intermediul lui  Albert Elbaz ne  spune despre  cele mai frumoase  momente din viata noastră  în care inimele  pereche încep să bată în același ritm.

A fost lansat în 2010.

Compoziție

Cap

Orange, iasomie Sambac, piersic

inimă

ceai de iasomie, trandafir, magnolie

Fundație

ambră, mosc

Parametrii

Origine
Franceză