Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Roma - EDT TESTER

Roma este un parfum oriental. Conține mirosul antic al balsamului, a cărui rețetă a fost descoperită pe papirusul vechi. Sticla are forma unor coloane romane vechi, învelite într-un înveliș de… Descriere și parametrii
Variante produs (1):

Descriere

Roma este un parfum oriental. Conține mirosul antic al balsamului, a cărui rețetă a fost descoperită pe papirusul vechi. Sticla are forma unor coloane romane vechi, învelite într-un înveliș de marmură, în culoare deschisă caise. Cu romii, Laura Biagiotti și-a exprimat dragostea pentru orașul etern, orașul Romei, unde a trăit și a lucrat încă din tinerețe.

 

Compoziție

Cap

bergamota, mandarina, portocale, coacaze negre

inimă

iasomie, trandafir, lotus, crin, garoafe

Fundație

lemn de santal, lemn de cedru, vanilie, mușchi, mosc, patchouli, mirt

Parametrii

Origine
Italiană