Politica de confidențialitate pe Vivantis.ro

Pagina Vivantis.ro vă este ajustată dumneavoastră. În baza comportamentului dumneavoastră pe web personalizăm conținutul și vă afișăm ofertele și produsele relevante. Făcând click pe butonul „Înțeleg” sau pe oricare alt link în afara acestei bare, sunteți de acord cu utilizarea cookies și oferirea datelor despre comportamentul dumneavoastră pe web, pentru a vă afișa publicitatea țintită pe rețelele sociale și de publicitate sau pe alte pagini web. Personalizarea și reclama țintită pot fi oricând dezactivate în Setări confidențialitate.

2 luni pentru întoarcerea
Serviciul Clienți  [email protected] | +40 312 295 132
Menu

Wild Fruits - EDP

Brand: Mancera
Mancera Wild Fruits este un parfum floral-fructat pentru bărbați și femei. Capul de citrice este format din kumquat, lămâie și grapefruit. Inima este formată din viorele, coacăz negru, piersic, măr… Descriere și parametrii
Variante produs (2):

Descriere

Mancera Wild Fruits este un parfum floral-fructat pentru bărbați și femei. Capul de citrice este format din kumquat, lămâie și grapefruit. Inima este formată din viorele, coacăz negru, piersic, măr și alte tonuri fructate. In baza veti simți cedru și mușchi alb.

Nasul acestui parfum este Pierre Montale. Parfumul a fost lansat în 2011.

Compoziție

cap

citrice, kumquat, lămâie, grapefruit

inimă

viorele, tonuri fructate, coacăz negru, piersică, măr

fundație

cedru, mosc alb

Parametrii

Origine
Franceză